Skip to main content

LIAX Legal is een modern kantoor dat opgericht is in 2019 met als doel om ondernemers op een toegankelijke wijze juridisch bij te staan. Communiceren in begrijpelijke taal, zoeken naar praktische oplossingen en vooraf duidelijkheid verschaffen over de kosten is bij LIAX Legal daarom een vanzelfsprekendheid.

Bij LIAX Legal wordt gewerkt vanuit de volgende principes.

Excellentie
In iedere zaak wordt gestreefd naar excellentie. Dit houdt in dat voor ieder bedrijf geprobeerd wordt het hoogst haalbare te bereiken.

Rechtvaardig
Rechtvaardig zakendoen is bij LIAX Legal een must. Eerlijk advies uitbrengen en werken aan rechtvaardige zaken is daarom een vanzelfsprekendheid.

Respectvol
Bij LIAX Legal wordt op een respectvolle wijze omgegaan met klanten en met wederpartijen. Hierbij geldt het uitgangspunt: behandel een ander zoals je zelf behandeld zou willen worden.

Oprichter
De oprichter van LIAX Legal is Lusine Muradjan. Lusine groeide op in een Armeens ondernemersgezin waar ze een ondernemende houding met de paplepel ingegoten kreeg. Van huis uit kreeg zij de volgende boodschap mee: ‘niets is onmogelijk’, ‘doe altijd je best’ en ‘streef rechtvaardigheid na in alles wat je doet’.

Passie voor het recht
Lusine ontwikkelde haar passie voor het recht al op jonge leeftijd. Het besluit om rechten te studeren was dan ook snel gemaakt. Zij volgde met plezier eerst de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid en daarna de masterspecialisatie Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Haar dienstverband bij een advocatenkantoor was doorslaggevend voor de keuze om na het behalen van de titel ‘meester in de rechten’ ondernemers juridisch bij te staan. Maar wel op een eigen manier én als ondernemer.

Vrije tijd
Lusine is een gezinsmens en brengt dan ook graag tijd door met haar gezin. Verder houdt ze van natuurwandelingen, pure chocolade en lezen. Zij leest graag boeken die haar persoonlijk en zakelijk helpen groeien. Hét boek dat haar inspireert om het beste uit haarzelf en haar werk te halen is de Bijbel.